17 april 2018

Voorstellen

Dit is onze eerste blog post, yay! Leuk dat je er bent, laten we onszelf eens voorstellen.

wij zijn dus Menno en Rhona.

Het toeval wil dat we beide afgestudeerd zijn als interieur vormgever. Dat we naast dit nog veel creatieve energie over hebben en dat graag willen uiten op deze website. De eerste ideeën voor MENN&BOS zijn ontwikkeld tijdens onze studie in Mechelen. Menno werkt zelfstandig is op dit moment bezig met het ontwerpen van tiny houses, die kleine huisjes op een trailer. Rhona werkt part-time bij een maatwerk-interieur bouwer en is daarnaast veel bezig met fotografie. Samen houden we ervan om te reizen, fijne plekjes te ontdekken en zonder plan op avontuur te gaan. We lopen meestal over van ideeën en manieren om dichter bij onze dromen te komen. En dit – soms frustrerende – maar meestal leuke proces willen we graag documenteren en vast leggen, is altijd leerzaam.

Op dit moment zijn we druk bezig met het uitwerken van ons ideale droom huisje. We hopen deze zomer te verhuizen naar Den Bosch en daar lekker te wonen.
Voordat dat het zover is zullen we eerst nog een boel spullen moeten weg doen! Zo hebben we ook alweer drie leuke [fotografie] tripjes gepland staan en zijn we bezig met een aantal leuke nieuwe ontwerp projecten.

onze portfolio pagina hopen we snel te vullen met projecten uitgewerkt binnen onze kernwaarde die je weer terug kunt vinden op de over ons pagina.

Dus zijn jullie nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen rondom MENN&BOS dan kun je hier regelmatig een update vinden.
Heb je al direct brandende vragen voor ons dan horen we die graag!

Bye!