Rhona_Menno_trap

Over Menn & Bos

Hi, wij zijn Menno Versluis [1989] en Rhona Bos [1991]. We noemen onszelf ook wel eens een creatief duo. Beiden afgestudeerd als interieur vormgever. Beiden breed geïnteresseerd in het creatieve vakgebied. Op deze website delen wij onze zoektocht naar een waardevol en gelukkig leven. Dat klinkt best wel groots, voor ons betekent dat een leven ingericht naar onze idealen.

Creativiteit
Onze passie ligt bij het creëren van mooie dingen, combinaties gevonden in natuurlijke materialen, eenvoudige vormen en sobere kleuren die elkaar versterken. Of dit nu samen komt in een meubelstuk, een interieur, foto, product, boek of andere vorm.

Bekijk ons portfolio voor een overzicht van onze projecten.

Vrijheid
Het maken van keuzes die niet altijd makkelijk en vanzelfsprekend zijn, brengt ons dichter bij onze dromen. We proberen ons leven zo in te richten dat er genoeg tijd en geld is voor de dingen die wij belangrijk vinden.

Voorbeelden hiervan zijn: stoppen met fulltime in loondienst werken, op wereldreis gaan, wonen in een tiny house.

Ontwikkeling
We vinden het belangrijk om te blijven investeren in onszelf. Er zijn altijd nieuwe vaardigheden te leren, nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe inspiratie om op te doen. We kijken graag met een nieuwsgierige blik naar de mogelijkheden.

Eerlijkheid
Dit verhoudt zich op twee gebieden: eerlijk en open zijn in de omgang met mensen én in de omgang met de wereld. We proberen ons steentje bij te dragen door een minimalistische en duurzame levensstijl aan te nemen.

Denk hierbij aan, groene energie, minimaliseren, Tiny wonen.

We willen het proces van onze zoektocht graag vastleggen en delen omdat dat proces net zo belangrijk is als het doel op zich. Het is voor ons een mooie manier om terug te blikken en niet te vergeten welke interessante dingen we allemaal tegenkomen. Hopelijk inspireren we ook jou!

Menno_Menn&Bos_profile

Menno Versluis

gestructureerd // creatief // doen-er // bananen // koffie // architectuur // interieur //
Rhona_Menn&Bos_profile

Rhona Bos

chaotisch // creatief // dromer // chocolade // thee // fotograferen // interieur //